28 April 2012

Syukur Ya Allah


Assalamualaikum & salam sejahtera .

Alhamdulillah , terima kasih Allah kerana memberi rezeki kepada ku untuk merasa AD .

Semalam 27.04.12 , malam tu memang aku tak boleh nak tido . Pusing kanan tak kena , pusing kiri pon sama . Haihhhh , jantung pulak ta yah nak cerita lah kan . Laju kemain lagi berdegupnya , hahahaha . Gara-gara result tercinta dah keluar . Kelajuan degupan jantung meningkat apabila ketiadaan laptop , arghhh !! rase macam ape dah . SABAR ! SABAR ! daaaaaannnnnnn SABAR ! last-last boleh jugak terlelap kata kauuuuuu .

Punya lah excited nok tahu result berapa , tetiba je bangon "awal" dari biasa . Pinjam laptop anak sepupu kesayangan daaaaannnnnnnn online lah . Warggggh , jantung mula bertambah tambah berdebar . Ape lah result aku ? lawa ke ta ? ya Allah , berdebar nya rasa . . 

Bukak je email , jantung ponn bekerja keras untuk mengepam . Tangan mula sejuk , ohh ! kaki jugak . . aisshhh , kenapa suspen sangat ni . . ALAMAK !! incik internet pooonnn laju "sangat" , haishh mujur brokband orang ! kalau berokband aku memang dapat lah rasa jadi "arwah" td . hehehehehe . Oke , tetiba internet jadi laju sungguh sungguh sungguh laju ni . SUPEEEERRRR laju . suke suke suke !!

oke , klik email dari admire tersayang . . .  alaaaaaamaaaaakkk ! lagi sekali , incik berokband mula menunjuk belangnya . .  ok fine ! ok fine ! malaassss kawan incik berokband . . oke semua , jangan kawan dengan incik berokband , ehehehehe tak ! tak ! tak ! gurau je , nnti ta boleh tahu kite punya result kan . . ^_____^

oraiiiiitt , tengah loading . . . tunggu ye ! alaaaa , lambatnya loading . . baru 99% . hmmm , sabar awak sabar ! okeeeee doonnneeee ! muncul la result di skrin , daaaaannn tetibe je aku macam shock sekejap !! semua pelik tengok aku tetibe je tadi bising kemain , bile result dah muncul kan diri kat skrin kau senyap pulak ! ape kes minah ni kan ; arrrggghhh , aku tak percaya weyyy !! tolong aku !! aku mimpi er ?? aishhhh . . 

serta merta *aisssh , ayat aku* mereka yg ade kat aku pergi tengok kat skrin , eh kenape2 ? larrhhh , result ker ? hohhhhh ?? *semua bulat mata termasuk lah aku* TAHNIAH !!! eyra . 

Daaann aku ?? mestilah bersyukur sangat sangat dengan rezeki Allah yang ni . . SYUKUR ALHAMDULILLAH , terima kasih Allah sesungguhnya Engkau Maha Pemurah lagi Maha Penyayang . Allahu Akbar !!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Dengan ini , saya NSAG ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada SEMUA tak kira terlibat @ pon tak terlibat atas sokongan , tunjuk ajar & atas doa kalian . Semoga Allah memberkati kita semua . Mama & Baba , terima kasih sebab terima anak kalian ini seadanya . Adik bersyukur sangat dapat Mama & Baba macam kalian yg sangat supportive " takpe la dik , ape2 pon result yg adik dapat ma & ba terima sebab adik dah berusaha kan . Tapi kalau dpt result bagus , alhamdulillah oke sayang . " Ayat yang sentiasa di ucapkan , tp jadi motivasi untuk aku . Alhamdulillah , insyaAllah AD lagi . ^__________^




NSAG ; Rezeki Allah perlu disyukuri ^_____^
 
Golek-Golek