13 December 2012

..pabila tangan x berseni :P



Assalamualaikum & salam sejahtera.

Sepanjang cuti sem ari tu , aku ada jugak lah try nak buat doodle *sangatlah doodlenya* kan . Dek kerana bosan yg melampau telah melanda , barang2 nak balik Uni pon da settle seminggu awal sebelum balik . Nampak x kat situ ? nak cakap aku ni excited lah kononnya nak balik Uni . hahaha , bukan excited ape kan . nak jumpa kawan2.

So , orang cakap buat doodle senang . aku pon macam "what ? senang ? hooooiii hooooiii " hahahaha . xde benda senang kat dunia ni . berbekalkan bakat yg sememangnya xde ni , aku try jugak lah . . 

dek kerana aku hanya ada software yg simple which are paint *memang dh ada dlm laptop* , adobe photoshop cs3 & photoscape . aku guna 3 software ni je nak buat doodle . 

Aku memang x pandai buat doodle ! failed oke . . so , ni jela yang aku MAMPU . tsk tsk tsk . . 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
V


Ya Allah , Engkau tingkatkan lah PENGETAHUAN 
tetapi pada masa yang sama ,
Aku masih dalam keadaan MERENDAH DIRI 
kepada Mu .
Amin.

NSAG : cuba cuba cuba & cuba :D 

 
Golek-Golek